ACCEPTAREA CONDIȚIILOR
Prin accesarea acestui site web și/sau a oricărei pagini a acestuia sunteți de acord cu aceste condiții de utilizare. Dacă nu sunteți de acord cu acești termeni și condiții de utilizare, nu accesați acest site.

INTRODUCERE
Prezentele Condiții Generale definesc condițiile de utilizare a site-ului happybox.md de către potențialii vizitatori sau clienți. Accesând și navigând pe acest site, acceptați termenii de utilizare descriși în continuare.

DREPTURILE ASUPRA CONȚINUTULUI SITE-ULUI

Happy Box S.R.L. nu vă transferă titlul de proprietate asupra aplicațiilor software.

Happy Box S.R.L. deține drepturi complete și depline asupra titlului de proprietate și prin aceasta toate drepturile de autor și cele brevetate. Nu aveți dreptul să redistribuiți, vindeți, decompilați, dezasamblați aplicația software într-o formă perceptibilă de către oameni.

Toate informațiile, produsele sau aplicațiile conținute în acest site sunt proprietatea Happy Box S.R.L., care își rezervă dreptul de a modifica conținutul si/sau structura site-ului în orice moment și fără nici o informare prealabilă.

Întregul continut al site-ului happybox.md este protejat prin legea drepturilor de autor, toate drepturile fiind rezervate. Toate drepturile referitoare la pagini, conținutul și prezentarea site-ului sunt detinute de Happy Box S.R.L. Este interzisă copierea, modificarea, afișarea, distribuirea, transmiterea, publicarea, comercializarea, licențierea, crearea unor materiale derivate sau utilizarea conținutului site-ului în orice scop fără confirmarea scrisă din partea Happy Box S.R.L.

Accesul și utilizarea paginii happybox.md sunt gratuite și au scopul de a veni în ajutorul utilizatorilor pentru a găsi informațiile necesare în cel mai usor și rapid mod posibil, conform cerințelor fiecaruia.

Informațiile prezente pe happybox.md sunt de interes general și sunt puse la dispoziția utilizatorilor în mod gratuit. Prin termenul „utilizator” al acestei pagini se întelege orice persoană fizică sau juridică care va accesa pagina. Puteți copia și tipări continutul paginii happybox.md pentru folosința dumneavoastră personală, fără intenții comerciale. În orice alte situații, continutul happybox.md nu poate fi reprodus, modificat sau exploatat fără consemțământul explicit al reprezentanților Happy Box S.R.L.

NEANGAJAREA RASPUNDERII

Conținutul informațiilor se referă la descrierea într-un anumit grad de detaliere a activităților, produselor si serviciilor Happy Box S.R.L.
Happy Box S.R.L. nu vă acordă nici o garanție referitoare la:

– evitarea utilizării anevoioase sau întreruperii în utilizare a site-ului;
– neafectarea în sens negativ a altor sisteme prin utilizarea site-ului;
– inexistența pe site-ul pus la dispoziție a virusilor sau alte componente care ar putea dauna utilizatorilor.

Astfel, Happy Box S.R.L. nu poate fi responsabilă pentru nici un fel de daune directe sau indirecte produse prin utilizarea site-ului.
Toate informațiile prezentate pe site cu privire la produsele happybox.md – prețuri, informații, campanii si promoții de marketing, aspecte tehnice, sunt prezentate cu titlu informativ. Nimic din conținutul site-ului happybox.md nu poate constitui o ofertă fermă de a contracta și nu poate angaja raspunderea Happy Box S.R.L. în lipsa unor acorduri ulterioare.

Happy Box S.R.L. nu face nici o declarație, promisiune sau garanție cu privire la exactitatea, exhaustivitatea sau caracterul adecvat al prezentului conținut, al îndrumărilor și a consultanței, nu îsi asuma nici o obligație de rezultat sau diligență față de nici o persoană, exclud în mod expres și neagă raspunderea pentru orice cost, pierdere sau daunele suferite ca urmare a utilizării conținutului.

OBIECTIVUL CONTINUTULUI SITE-ULUI

Obiectivul conținutului site-ului este de a transmite informatii actualizate și exacte.

Happy Box S.R.L. nu poate garanta ca prezentele pagini nu conțin erori, și asigură ca va depune toate diligențele pentru realizarea unei informări corecte și remedierea eventualelor erori.

Orice persoană care dorește să-și procure unul din serviciile sau produsele prezentate în site este rugată să contacteze Happy Box S.R.L. prin unul din mijloacele disponibile pe site, pentru a se informa atât asupra disponibilității serviciului sau produsului în cauză cât și asupra condițiilor contractuale, tarifelor și informațiilor tehnice sau de alta natură.

INFORMATII PERSONALE

Când prin intermediul prezentului site vă sunt solicitate informații, aceasta are ca scop identificarea dumneavoastră sau posibilitatea de a vă contacta. Acest lucru este cu atât mai necesar în cazul folosirii aplicațiilor disponibile pe site.

Natura informațiilor solicitate se referă în special la date personale (nume, adresa, numere de telefon), adresa de e-mail, modul în care sunt utilizate sau intenționează sa fie utilizate produsele și/sau serviciile Happy Box S.R.L., dar poate include și alte informații aflate în strânsă legatură cu utilizarea serviciilor și/sau produselor solicitate.

Cu scopul de a raspunde mai bine nevoilor si întrebărilor utilizatorilor site-ului, informațiile solicitate prin intermediul acestui site vor face obiectul unei stocări și prelucrări electronice.

LEGĂTURA CU ALTE SITE-URI

Prezentul site poate conține legături sau trimiteri către alte site-uri considerate de Happy Box S.R.L. utile în legatură cu conținutul site-ului sau / și care nu se află sub controlul sau îndrumarea sa. În cazul utilizării acestor legături sau trimiteri se vor aplica condițiile generale de utilizare corespunzatoare acelor site-uri.

Happy Box S.R.L. nu poate garanta/controla actualitatea/exactitatea informațiilor prezente pe site-urile unor terți, la care se face trimitere de pe site-ul său.

INFORMAȚIILE OFERITE PRIN INTERMEDIUL SITE-ULUI

Orice persoană care vizitează site-ul happybox.md și care oferă date sau informații cu caracter personal prin intermediul acestui site își manifestă acordul în mod expres și neechivoc pentru urmatoarele: prelucrarea acestor date și informații personale de către Happy Box S.R.L.,  transmiterii de materiale promoționale specifice operațiunilor de marketing direct; soluționarea de către Happy Box S.R.L. a cererilor, întrebărilor și reclamațiilor adresate (a se vedea pagina Contact din site); alte activități întreprinse de Happy Box S.R.L. și permise de lege, ce nu fac obiectul unei aprobări din partea destinatarului.

Happy Box S.R.L. va păstra confidențialitatea acestor informații.

Pentru orice nelămurire în legătura cu exercitarea drepturilor dumneavoastră referitoare la utilizarea site-ului și la protecția utilizării vă rugăm să ne contactați prin intermediul secțiunii Contact din site.

Produse

Happy Box isi rezerva dreptul de a inlocui produsele care nu sunt disponibile la momentul pregatirii comenzii, cu alte produse de aceeasi calitate si valoare. Toate cadourile care contin produse alcoolice sunt destinate doar persoanelor care au depasit virsta de 18 ani.

Cumparatorul este obligat sa verifice marfurile la momentul livrarii, sa corespunda cantivativ si calitativ. Pentru a remedia situatia aparuta in cel mai scurt timp, va rugam sa ne trimiteti informatia in cel mult 24 ore de la receptia marfii la [email protected]

Politica de rambursare

În privința rambursării, aceasta va fi realizată în mod direct de către Happy Box S.R.L. dacă plata a fost efectuată în numerar, la livrare sau cu cardul online. Astfel, contravaloarea va fi rambursată într-un cont IBAN pus la dispoziție de către client.

Avem o politică de returnare de 14 zile, ceea ce înseamnă că aveți la dispoziție 14 zile de la primirea articolului pentru a solicita returnarea.

Pentru a putea evalua gravitatea situației, și a iniția procedura de schimb sau returnare a valorii comenzii este necesar ca solicitantul să realizeze un email catre [email protected] în care va indica datele cu caracter personal – nume, prenume, număr de telefon și adresa de email, va prezenta dovada de acceptare a comenzii care a fost primită pe email, va atașa check-ul companiei și va descrie motivul returului sau solicitării rambursării. În funcție de gravitatea situației Happy Box S.R.L. va rambursa contravaloarea comenzii, total sau parțial, după caz sau poate livra produsul lipsă fără a percepe o taxă de livrare de la client.

Raportarea efectuată cu rea-credință și/sau folosirea abuzivă a site-lui happybox.md, în vederea obținerii contravalorii comenzilor și/sau a despăgubirilor, pot atrage suspendarea sau blocarea accesului la site-ul companiei si serviciile acesteia.

Comanda care a fost livrată la adresa indicată, nu se va rambursa,  dacă motivul nu este din greșeala Happy Box S.R.L. In asa caz, clientul se obligă să recepționeze comanda la adresa indicată.

Vă rugăm să vă inspectați comanda la primire și să ne contactați imediat dacă articolul este defect, deteriorat sau dacă primiți articolul greșit, astfel încât să putem evalua problema și să o corectăm.

Taxa de livrare
Dacă returnați un articol din cauza unei erori făcute din partea noastră sau pentru că este defect, vom fi mai mult decât bucuroși să vă rambursăm taxele de livrare suportate pentru trimiterea mărfurilor către dvs. și costurile dvs. de returnare la noi. În caz contrar, veți fi responsabil pentru taxele de livrare în legătură cu achiziția dvs.

Pentru a fi eligibil pentru returnare, articolul dumneavoastră trebuie să fie în aceeași stare în care l-ați primit, nefolosit și în ambalajul original. Veți avea nevoie și de chitanța sau dovada achiziției.